کلاه برداری در خرید و فروش مسکن

با نگاهی به اخبار مربوط به کلاهبرداری، متوجه خواهید شد خیلی از فریب ها و کلاهبرداری ها به موضوع خرید و فروش ملک مرتبط است. کم نیستند افرادی که بدون تحقیق در مورد ملک مورد نظر و مالک آن، در دام کلاهبرداران می افتند. بنابراین، بهتر است بی گدار به آب نزیند و اگر قصد خرید یا فروش ملکی را دارید، ابتدا با یک وکیل ملکی در این زمینه مشورت کنید. در این مقاله، انواع کلاهبرداری های مسکن را با هم بررسی می کنیم.

 

 

فریب از طریق دفتر املاک جعلی

مراقب کلاهبردارانی که در نقش مشاور املاک ظاهر می شوند، باشید. این افراد سودجو، با گرفتن سند از فروشنده، ملک را به مبلغ ناچیزی به چند نفر می فروشند و سپس متواری می شوند. هنگام مراجعه به مشاور املاک، از مجوز ثبت و فعالیت آنها مطمئن شوید.

فریب از طریق مسکن های نیمه ساز

این نوع از کلاهبرداری، از موارد رایج فریب افراد است. بدین صورت که کلاهبرداران، خانه های نیمه ساز را پیش فروش کرده و بعد از تنظیم مبایعه نامه و دریافت پیش پرداخت، اقدام به فرار می کنند. توصیه ما این است که هرگز هنگام خرید مصکن نیمه ساز، به افراد ناشناس اعتماد نکنید.

فریب از طریق تسهیلات بانکی

در این مورد، کلاهبرداران با اسم تسهیلات بانکی برای خرید مسکن، شرکت هایی را تاسیس کرده و مردم را تشویق به پرداخت پول می کنند. پس از دریافت پول های کلان و فریب افراد، بدون بر جای گذاشتن اثری از خود، متواری می شوند. پس بهتر است جهت بهره گیری از تسهیلات بانکی، صرفا به بانک مراجعه کنید.

فریب از طریق سند جعلی

در این روش رایج از کلاهبرداری، افراد سودجو با تنظیم سند جعلی، خانه سایر افراد را به فروش می رسانند و پس از دریافت مبلغ، فرار می کنند. برای اینکه در دام چنین کلاهبردارانی گرفتار نشوید، ابتدا استعلام لازم را انجام دهید.

فریب از طریق مبایعه نامه جعلی

در این روش، کلاهبرداران با تنظیم مبایعه نامه جعلی، موادی را درون آن درج می کنند که خلاف واقعیت است. برای جلوگیری از وقوع چنین مواردی، قبل از امضای مبایعه نامه، آن را به طور کامل مطالعه نمایید.

 

فعال در زمینه : بدون دسته بندی
لطفا سوالات و نظرات خود را با ما در میان بگذارید
نام و نام خانوادگی
تلفن تماس
شرح کوتاه موضوع یا نظر شما